Lunch
Lunch
Måndag 15/4
Köttbullar med gräddsås, kokt potatis, lingon och pressgurka
Tisdag 16/4
Asiatisk högrevsgryta med ris
Onsdag 17/4
Grillad fläskkarré med rotfruktsgratäng och vitlökssky
Torsdag 18/4
Klassiskt dillkött
Fredag 19/4
Club sandwich med rostad majscrème, friterad potatis och Gochujangdressing
Veckans fisk
Liten hälleflundra med röd currysås, smörstekta sojabönor och dillslungad potatis
Veckans gröna
Pasta med pesto, mozzarella och kronärtskocka
135:-
Månadens råbiff
Gochujangdressing, ingefära, furikake, koriander och friterade rotfrukter serveras med pommes frites
165:-
Y-Wons Fredagsburgare
Högrevsburgare med gochujangdressing cheddarost, ölkokt lök, bacon och pommes frites
165:-
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat och stilla vatten
samt ekologiskt kaffe